Wij zoeken vrijwilligers!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0092-Copy-edited-scaled-e1705847526913-1024x384.jpg

Op 2 juni 2024 hebben we weer veel enthousiaste vrijwilligers nodig. Heb je zin om mee te helpen, of ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Kijk in deze form voor meer informatie en om je in te schrijven! Voor meer vragen kun je ons altijd contacteren via email.

Naast dat het erg gezellig is om in een van onze vrijwilligersteams te werken, kun je ook veel van het festivalprogramma volgen en werk je voor een van de meest toegankelijke culturele evenementen in Eindhoven. Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken en krijg je van ons het exclusieve Klassiek op de Campus vrijwilligers T-shirt. Het is ook mogelijk om maar een uurtje of twee te helpen en de rest van de dag gewoon van het festival te genieten.