Programma

zo. 4 Juni van 12:00 tot 19:00, helemaal gratis!

Op deze pagina vind je het tijdschema en de mogelijkheid je op te geven voor workshops!

Tijdschema

Het tijdschema van 2023

Workshops

Tijdens het festival worden er twee verschillende workshops aangeboden voor jong en oud. De workshops zijn er op gericht om de deelnemers op een leuke manier kennis te laten maken met het muziek. Dit jaar bieden we een wals workshop en een vocale improvisatie workshop aan!
De workshops zijn helemaal gratis, maar je moet er van te voren wel even voor aanmelden. Desnoods kan dit ook nog op de dag van het festival, maar de capaciteit van de workshops is wel gelimiteerd.

Wals Workshop

Bij deze workshop leer je onder begeleiding van een strijkorkest de basis van een wals. Hierna kun je dan meteen je nieuwe kennis gebruiken om mee te dansen bij de gezamenlijke uitvoering om 17:30. Deze workshop wordt gegeven door E.S.D.V. Footloose. Tot dan! Deze workshop duurt van 17:00-18:00 inclusief uitvoering.

Aanmelden Wals Workshop

Vocale Improvisatie Workshop

Naast een walsworkshop, bieden we ook een vocale workshop aan. Ontdek wat het écht betekent om ter plekke samen muziek te maken in deze zangworkshop over vrije improvisatie! De workshop wordt begeleid door Afke Flaviana, een Jazz Vocaliste studerend aan de Muziekacademie in Tilburg. Deze workshop vind plaats van 14:00 tot 15:00 en van 15:45 tot 16:45.

Aanmelden Vocale Improvisatie Workshop